brfmarieberg.se ©2010                    

 

 

Boende, broschyrer & blanketter 

 

 

 • Mäklarpaket:

  Nedan finner ni länkar till det som brukar ingå i ett så kallat mäklarpaket:

  Föreningens stadgar
  Årsredovisning
  Energideklaration
  IMD Enhetsmätning

  1936 uppfördes landshövdingehuset på Kabelgatan 13 och är idag det enda som finns kvar på Gråberget i Majorna. På 1980-talet byggdes huset om och då tillkom bland annat balkonger. Den sammanlagda bostadsytan på Kabelgatan 13 A-F är 1966 kvm och består av 30 lägenheter och en affärslokal. Stammarna byttes 1986 och 2008 renoverades tak och fasader.

  Den mysiga innergården på husets baksida är barnvänlig och det finns en sandlåda och gungor. Här finns även en syrenberså med trädgårdsmöbler och grill, äppel- och plommonträd, samt vinbärsbuskar.

  Det finns en föreningslokal som kan användas som festlokal med tillgång till bastu och ett mindre gym, samt ett hobbyrum. Till förfogande för de boende finns även odlingslotter.

  Blåsutgatans busshållplats ligger runt hörnet och därifrån åker bussen till Brunnsparken på cirka 10 minuter. Från Chapmans torg, som ligger lite längre ned, avgår både spårvagn 3 och 9. Här finns även bland annat bibliotek, florist, mataffärer, fiskbutik, restauranger och konditori.

 • HSB Medlemsinformation 

  Här finns informationsmaterial avseende

  medlemsskap i HSB Brf Marieberg. På sidan finns lite allmän och bra information och inte minst broschyren "Underhåll av din bostad" som ger information om vad i din lägenhet som är bostadsrättsinnehavarens ansvar respektive föreningens ansvar.

 

          Här finns information om BRF Marieberg; gemensamma

        lokaler, trädgården, lite regler m.m.

 

 

          Här finns information om GDPR och BRF Marieberg,

        och här finns BRF Mariebergs Personuppgiftspolicy.

 

 

 

 

 

 

 

 

foto Tinah Hallberg, All rights reserved 2010

 

 

 

 

HSB Brf Marieberg